Богачук програв, але завоював серця уболівальників

Богачук проти Ортіса

Богачук проти Ортіса. Фото - 24 Канал

У першому раунді український боксер здивував, завдавши суперникові нокдаун. Спочатку рефері не визнав цей момент, але після перегляду відео він підтвердив нокдаун, зарахувавши Сергію Богачуку перевагу 10-8.

Про це повідомляє «Politexpert» з посиланням на Суспільне Спорт

У восьмому раунді американець знову опинився на підлозі: потужний лівий хук від Богачука змусив Ортіса доторкнутись до настила рингу. Цього разу нокдаун був зарахований без затримок, хоча 26-річний спортсмен висловлював своє незадоволення цим рішенням.

Попри ці удари Ортіс не відступив, продовжуючи тиснути на українця та здійснювати ефективні комбінації. У 11-му раунді американський боксер знову атакував Богачука, завдавши йому удар лівим хуком, що змусило українця похитнутись, але він зумів утриматися на ногах.

Всі три судді оцінили раунди з нокдаунами для Богачука як 10:8, але цього виявилось недостатньо для перемоги. У результаті рішення суддів, які віддали чемпіонський титул Ортісу з рахунками 113:113, 114:112, 114:112, виявилось роздільним.

Після поєдинку Богачук висловив своє переконання, що перемога була його, враховуючи два нокдауни. Він підкреслив, що задоволений своїм виступом, зазначивши, що відчуває себе чудово і вважає себе переможцем бою.

Ортіс, у свою чергу, продовжував заперечувати правильність рішення про нокдауни, стверджуючи, що його виступ був достатнім для здобуття перемоги.

Нагадаємо, раніше ми писали про дебют Довбика за Рому.

Exit mobile version